Тринкијери пред Задар: Сада свака утакмица вреди дупло

БЕОГРАД:  Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да његов тим мора да има добар приступ против Задра у мечу 17. кола АБА лиге.
trinkijeri, tanjug
Фото: Танјуг (Видео)

"Задар је екипа која је ове сезоне добила Цедевита Олимпију, Црвену звезду и Будућност. Мислим да то довољно говори. Имамо шест кола до краја лигашког дела сезоне и сада свака утакмица за све тимове вреди дупло. Добар приступ, концентрација и добра одбрана су нам потребни да наставимо наш пут којим смо кренули", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

У првом овосезонском мечу, црно-бели су славили у дворани "Крешимир Ћосић", а сутрашњи дуел је прилика да београдски тим дође до девете узастопне победе у регоналној лиги.

Бек црно-белих Огњен Јарамаз истакао је да је сусрет са екипом која држи 11. позицију у регионалној лиги важан, јер су већ правили изненађења против фаворита.

"Важна утакмица је пред нама против тима који је ове сезоне показао да је и те како у стању да угрози најјаче екипе у лиги. Са друге стране, верујем да ћемо сутра одиграти максимално концентрисано, показати добру игру и да ћемо успети да наставимо са добрим резултатима у регионалном шампионату", поручио је Јарамаз.

Меч између кошаркаша Партизана и Задра игра се сутра од 20 сати у хали "Александар Николић" због заузетости Штарк арене.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести