ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛАН ЂУРИЋ ПОСЕТИО ОДБОЈКАШЕ ВОЈВОДИНЕ: У витринама 16. трофеј Купа Србије

Милан Ђурић, градоначеник Новог Сада са сарадницима, међу којима је био и Огњен Цвјетићанин, члан Градског већа задужен за спорт, посетио је сениорску екипу Одбојкашког клуба Војводина на тренингу у малој сали СПЦ "Војводина".
1
Фото: В. Фифа

Наиме, одбојкаши Војводине су у недељу освојили 16 трофеј Купа Србије, пошто су у финалу савладали Млади радник из Пожаревца.

Поред играча и тренера раду су псисутвовали и чланови управе, Ненад Новаковић, председник Управног одбора, Радован Ковачевић и Ненад Ћаћић, чланови УО, Никола Салатић, генерални директор и Ђорђе Ђурић, спортски директор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


Наранчић: Направили смо резултат снова

Марко Наранчић, тренер Војводине истакоа је да је велико задвољство што је градоначелник посетио екипу и пружио подршку.

 

- Град Нови Сад нам пружа велику помоћ како бисмо имали услове као и најбољи европски клубови. За успех су важни организација у клубу, подршка Града и осталих спонзора, инфрастуктура, јер имамо на располагању малу салу на Спенсу, наш фитнес центар, као и велики рад ових младих момака. Наши циљеви су увек највиши ићи ћемо и на титулу, али ако то и не остваримо нећемо имати за чим да жалимо, јер смо до сада направили резултат из снова - казао је Наранчић.


Фото: В. Фифа

Милан Ђурић је истакао да је са колегама саветницима дошао да посети сениорску екипу Војводин и да им честита на новом трофеју.

Фото: В. Фифа

- Дошао сам да им честитам, да их поздравим и да видим како тренирају и какве услове имају у овој сали, где смо крајем прошле године поставили нови паркет. Одбојка и одбојкаши Војводине су истински бренд нашег града, то су истински шампиони. Када сам био у клубу видео сам преко 19 титула и 16 купова. Желим играчима да наставе и даље да тренирају као и до сада. Несумњиво је да пружју труд, рад и залагање, али неоспоран је и квалитет. Све то је пресудило да освоје нови трофеј. Реч је о момцима чији просек година је око 21 године и треба да будемо поносни на њих, јер ће вероватно велика већина њих бити наши будући репрезентативци Србије и интернационалци - казао је Ђурић.

Фото: В. Фифа


Кисић: Већ имамо два трофеја

Жарко Кисић, капитен Војводине захвалио се градоначелнику и Градској управи за спорт на подршци и помоћи.

- Захвалио бих се градоначелнику и Градској управи који нас подржавају и дају ветар у леђа. Овај тим је веома млад, реконструисан. Ми смо на почетку поставили мале амбиције, али од почетка сезоне већ имамо два трофеја у витринама и веома смо поносни на то - казао је Кисић.


Фото: В. Фифа

Он је додао да је важно да је ова екипа знатно подмлађена од ове сезоне.

Фото: В. Фифа

- Прошле године је Војводина имала нешто слабији резултат и руководство клуба се одлучило да подмлади тим и то је већ дало резултат, јер су освојили Суперкуп и Куп. Добро се котирају и у првенству, тренутно су трећи, имају шансу да узму и титулу. Њихово време тек долази, желим им да их мимоиђу повреде што је важно за спортисте и да наставе да раде и да се труде и успех неће изостати. Ми као Град настављамо и даље да им помажемо, као и остале клубове на територији Новог Сада - закључио је Ђурић.

Г. Маленовић

Фото: В. Фифа

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести