Одбојкаши Војводине и Новог Пазара у четвртом окршају финала плеј-офа

Одбојкаши Војводине НС семе одавно су архивирали пораз у трећем сусрету финала плеј-офа и припремили се за нови изазов у Новом Пазару где у недељу (15. април) имају другу меч лопту за одбрану титуле (19 часова, ТВ).
Vojvodina-NPazar
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Остали су Новосађани у Новом Пазару дужни једну шампионску партију, а сви се надају да ће данас бити на нивоу свог реномеа и квалитета.

И даље су црвено-бели у доброј ситуацији, воде 2:1 у победама, на прагу су новог трофеја, а после сиве партије у минулом сусрету, њихова игра и форма могу само да се поправе. Сада ће црвено-бели, навикнути на непријатељску атмосферу у “Пендику”, сигурно напасти ривала из свих оружја.

Шеф стручног штаба Воше Неџад Османкач  верује у играче и у много бољу игру.

„Финале је финале, увек је тешко и  до циља се не стиже лако. Улог је велики и морамо сваки пут да пружимо максимум. Младост мора да покаже квалитет уколико жели да победи. Нови Пазар има стил игре који сигурно неће мењати. Рецепт знамо, треба да се као у прва два меча окренемо свом делу терена, да размишљамо о нашој игри, да у утамицу уђемо снажно, концентрисано и да се максимално боримо за сваки поен“, рекао је Османкач.

Либеро Никола Пековић одавно је заборавио све што се десило у трећем сусрету и нада се доброј игри.

„Када је у питању трећа утакмица само кратко да кажем да је мој утисак да ни у другом сету нисмо имали бољу игру, али смо водили. На крају, нисмо смогли снаге да преломимо. Генерално то је била наша јако лоша партија, али иза нас је, нећемо се томе враћати. Сигуран сам да ћемо четврти дуел много боље одрадити и да ћемо остварити оно због чега смо овде дошли. Једноставно, морамо и можемо боље“, поручио је Пековић.М. Ристић

Посета Ђурђевим Ступовима и Сопоћанима

Слободно преподне Војводина је искористила да се релаксира у природи и да посети Манастире, Сопоћане и Ђурђеве ступове. 

Фото: ОК Војводина НС семе

„То је нешто што смо планирали, искористили смо слободно време да посетимо српске светиње. Било је заиста лепо, поучно, научили смо доста о историји два манастира. Отац Герасим био је сјајан домаћин у Манастиру Ђурђеви ступови. Обећао је да ће, уколико буде могао, доћи да нас подржи на утакмици, а ми смо га звали да нас једном посети и у Новом Саду“, рекао је Османкач.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести