Одбојкаши Воше малтене без грешке против Младог радника

НОВИ САД: Успешно су први корак ка одбрани титуле направили одбојкаши Војводине НС семе и то малтене без грешке.
v
Фото: Radoslav Parapunov prolazi dvojni blok Požarevljana/Filip Bakić

Озбиљан приступ, сигурна игра и концентрација током целе утакмице резултирали су убедљивим тријумфом над Младим радником у четвртфиналу плеј-офа Суперлиге.

Шампион је повео у серији и преостаје му да у реваншу, у понедељак у Пожаревцу, заврши посао и овери пролаз у следећу фазу. Улогу фаворита црвено-бели су у потпуности оправдали и узимајући у обзир последњи међусобни дуел када су изгубили у Спенсу од овог ривала, ништа нису препуштали случају и дражали су одличан ритам до последњег поена.

Гости из Пожаревца овог пута нису имали решења за најјачи састав Новосађана, који је одважно кренуо у одбрану титуле и освајање шесте у низу. Као што је и најављено, Воша је сервисом диктирала дешавања на терену и себи олакшавала посао у одбрани.

У свим елементима је била боља од гостију, од којих се очекивао далеко већи отпор. Успели су да се надигравају са црвено-белима на почетку првог сета, у ком касније, као и у другом и трећем, нису могли да ухвате прикључак јер су домаћини ипак показали да су квалитетнији састав.

Сигурно је да ће Млади радник код куће у реваншу одиграти на вишем нивоу, али Воша је фаворит и на гостовању, па се очекује да скором 2:0 прође у полуфинале где ће се срести са бољим из дуела Партизан – Рибница.

К. Бугарски

Војводина НС семе – Млади радник 3:0 (25:14, 25:18, 25:17)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 200, судије: Баланџић, Савић (Београд).

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 8, Л. Чубрило, Бајандић, Вујовић, Негић (либеро 1), Рудић 6, Н. Чубрило, Мишковић (либеро 2), Баранек 11, Копитић, Вилимановић 2, Парапунов 13, Мехић 10, Бошњак.

МЛАДИ РАДНИК: Поломац 4, Мијајловић 1, Душтинац, Еремић 6, Тонић, Сејду 2, Стевић 1, Андоновић 4, Илић (либеро), Бојовић 21, Стоковић 1.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести