Бекрић уочи СП у атлетици у Београду: Маштамо о медаљама

БЕОГРАД: Некадашњи атлетски шампион Емир Бекрић, који већ две године ради на месту помоћника атлетског селектора за млађе категорије, изјавио је да се "пронашао у тренерском позиву".
bekric, epa
Фото: Emir Bekrić, foto: EPA (CHRISTOPHE KARABA)

"Изузетно ми прија и осећам се као да сам у новом поглављу живота у коме ће се поновити шампионски дани које сам већ искусио у претходном", рекао је Бекрић за сајт Атлетског савеза и додао да са великом радошћу дочекује Светско дворанско првенство у Београду, од 18. до 21. марта.

"Као и свако Светско првенство, тако ће и ово донети велику конкуренцију, сваки секунд ће бити важан, али као што други раде и маштају о медаљама, тако то чинимо и ми и верујемо у сјајан резултат репрезентације Србије на СП 2022" - рекао је Бекрић.

Бивши српски атлетичар је у богатој каријери освојио сребру медаљу у дисциплини 400 метара са препонама на Европском првенству у Хелсинкију 2012. године, а 2013. је на шампионату света у Москви, у изузетно јакој конкуренцији, на 400 метара са препонама стигао до бронзаног одличја.

"Заувек ћу бити поносан на све што сам учинио и остварио уз помоћ родитеља, тренера, пре свега тренера Мирјане Стојановић која је из мене као активног спортисте извукла сав потенцијал и квалитет и гурнула ме у то шампионско небо", поручио је Бекрић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести