Стонотенисерке Тикваре у вишем рангу

Наредне сезоне стонотенисерке Тикваре из Бачке Паланке такмичиће се у Другој лиги -група Војводина.
Stonoteniserke Tikvare takmičiće se u drugoligaškoj konkurenciji Foto: privatna arhiva
Фото: Стонотенисерке Тикваре такмичиће се у друголигашкој конкуренцији Фото: приватна архива

Велики успех остварен је већ после годину дана постојања сениорске екипе овога младог клуба, који је основан пре пет година.

До првог места у Војвођанској лиги  Бачкопаланчанке су стигле у конкуренцији десет тимова, у 15 кола забележиле су максималан број победа, а онда је првенство прекинуто. Такмичарска комисија донела је одлуку да Тиквара пласира у друштво друголигаша, што је била логична одлука с обзиром да су убедљиво биле прве.. Екипу Тикваре предводила је капитен Миљана Сеја Капелан, а поред ње клупски дрес носиле су  Милана Недељков, Станислава Стошић, Миона Гајић и Радовинка Радановић.

- Диван је  осећај када се уђе у виши ранг такмичења. Али, нећемо да останемо на томе, наше амбиције су да освојимо прво место у

Другој лиги и да се догодине пласирамо у Прву лигу. И у следећој сезони наступаћемо у истом саставу, јер победнички тим се не мења – каже председникклуба Драган Капелан.

Заслуге за велики успех девојака са Дунава припадају спортском директору Милану Фодори и тренеру Радославу Николићу, као и локалној самоуправи. 

      Ђ. Штрбац

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести