Игор Вори: Радиће емоције, Србија је висока степеница

Најстарији хрватски рукометни репрезентативац Игор Вори  објаснио је како ће играти против Србије на почетку Европског првенства.
Igor Vori/ANTONIO BAT
Фото: EPA/ANTONIO BAT

„Немогуће је побјећи од емоција, али из дана у дан размишљам на начин да је то утакмица као и свака друга, уз ту разлику да је ријеч о почетном двобоју на турниру па ћемо сви једва чекати да почне. Неће бити лако, никад није лако. Неријетко се сјетим 2009. године кад смо на старту играли против Јужне Кореје. Сви смо уочи двобоја говорили да су Корејци добри, али да ипак нису на нашој разини па смо се на паркету мучили до минуту-двије прије краја. Не смијемо се препустити емоцијама, не смијемо подлећи еуфорији, која ће сигурно преплавити Спаладиум Арену.

А Србија к’о Србија, за мене је то исто као да играмо против Исланда или Шведске! И само тако морамо размишљати, идемо корак по корак. Како воли рећи Червар, Србија је прва, висока степеница, па онда слиједи још виша, Исланд, па још, још виша, Шведска. И тако штенгу по штенгу... - изјавио је Вори за Спортске новости.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести