Рукометаши Војводине освојили само бод на плеј-оф премијери

Актуелни шампиони Србије, рукометаши Војводине, у првом сусрету плеј-офа освојили су само бод против младе и полетне екипе Црвене звезде (27:27).
Borba u derbiju
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

У сусрету црвено-белих екипа, имали су Новосађани у другом полувремену великих пет голова вишка (20:15), али су се у последњем минуту утакмице борили да избегну пораз, што им је пошло за руком неколико секунди пре краја.

Познато је с каквим су се недаћама борили шампиони од завршетка играња у СЕХА лиги, зато плеј-оф премијеру треба можда архивирати под делимични неуспех и очекивати да ће Новосађани заиграти боље како доигравање буде одмицало.

„Пре утакмице сам рекао да Звезда игра најлепши рукомет и плашио сам се исхода, не само због наших проблема, већ због игре ривала. Наши проблеми се знају, нисмо имали такичарску утакмицу месец дана и једва смо “скрпили” састав за тренинге. Имали смо неколико играча који су наступали с повредом, ситуација није сјајна и пробаћемо кроз плеј-оф да подигнемо ниво игре“, истакао је тренер Воше Борис Ројевић.

Крилни нападач Милош Грозданић није био задовољан начином на који је његова екипа одиграла завршницу сусрета.

„Нисмо испоштовали договор и нисмо чували лопту када је требало. Продали смо наивно неке лопте, Звезда је успела да нас стигне и касније се играло гол за гол до краја и узели смо само бод“, рекао је Грозданић.

Другу утакмицу Војводина ће играти у Панчеву с Динамом, 26. априла, од 18 часова у репризи финала Купа Војводине и окршаја из регионалног такмичења. 

М. Р.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести