Ћорић има корона вирус, позитиван и Ђоковићев тренер

ЗАДАР: Хрватски тенисер Борна Ћорић, Кристијан Грох, тренер Григора Димитрова и кондициони тренер Новака Ђоковића, Марко Паники, позитивни су на корона вирус, објавио је Хрватски завод за јавно здравље.
Borna Coric/Fonet/AP
Фото: Фонет/АП

Укупно 22 особе су тестиране након што је објављено да Димитров има вирус, а финале Адриа Тура отказано.

Тестирани су сви који су имали блиски контакт са Бугарином, а негативни су Александар Зверев, Марин Чилић, Горан Иванишевић, Миљан Амановић, Ђорђе Ђоковић, Горан Ђоковић...

Новак Ђоковић нема сиптоме и он ће се тестирати по повратку у Београд, вероватно већ данас.

Ћорић: Осећам се добро и немам симптоме

ЗАГРЕБ: Хрватски тенисер Борна Ћорић огласио се данас након што је објављено да има корона вирус, потврдио да је позитиван и изразио жаљење ако је, како каже, неког заразио.

Ћорић је на свом инстаграм профилу рекао да се осећа добро и да нема симптоме.

"Желим позвати све који сте били у контакту са мном последњих неколико дана да се тестирате", написао је Ћорић.

Вицковић: Троје позитивно на корона; Н1: Позитиван и Ћорић

ЗАДАР: Још три учесника тениског турнира Адрија тур у Задру позитивна су на коронавирус, изјавио је данас начелник Штаба цивилне заштите Задарске жупаније Шиме Вицковић, не наводећи имена, док тв Н1 тврди да је међу њима и хрватски тенисер Борна Ћорић.

Вицковић је за ХРТ навео да су у Задру, након што је бугарски тенисер Григори Димитров саопштио да је позитиван на корона вирус, тестиране 1.023 особе, од којих су три позитивне, али није хтео да наводи имена.

Међутим, Н1 јавља да је Борна Ћорић један од тенисера који је позитиван, као и кондициони тренер бугарског тенисера.

Димитров је на Адриа Туру у Задру боравио неколико дана и осим тениса играо је и кошарку с осталим играчима и дружио се с грађанима.

Финале Адриа Тура у Задру, у ком је требало да се састану српски тенисер Новак Ђоковић и Рус Андреј Рубљов, отказано је када је бугарски тенисер Григор Димитров саопштио да је позитиван на корона вирус.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести