(ВИДЕО) ДРАМА НА ТЕНИСКОМ ТЕРЕНУ Змија накратко прекинула меч Доминика Тима на турниру у Бризбејну

БРИЗБЕЈН: Освајач Отвореног првенства САД 2020. године Аустријанац Доминик Тим (30), морао је да се бори са два противника у Аустралији у првом колу квалификација за турнир Бризбејн Интернешенал.
1
Фото: Tanjug (AP Photo/Frank Franklin II, File)

Наиме, због змије отровнице меч је накратко прекинут. Бивши 3. тенисер света је данас играо против аустралијског младића Џејмса Мекејба и изгубио је први сет резултатом 2-6, пренео је „Гардијан”.

Када је коначно преокренуо меч у своју корист, навијачи су на терену приметили змију. Позвано је обезбеђење и судија је морао привремено да прекине меч док се змија кретала на терену број два. Хватач змија је на крају ухватио смеђу змију, дугу 50 центиметара и уклонио је са терена, па је меч настављен.

Тим је спасио три меч лопте при резултату 3-5 у другом сету пре него што је победио са 7-6 (7-4) и одлучујући сет резултатом 6-4. Аустријанац, који пао са листе првих 300 тенисера јер се борио са повредама и проблемима са самопоуздањем, попео се на 98. место и треба да победи у још једној квалификационој утакмици да би се пласирао у главни жреб у Бризбејну.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести