Медији: Србин изазвао несрећу у Барселони, погинула беба

БЕОГРАД:  Држављанин Србије (42) осумњичен је да је у Барселони изазвао тешку саобраћајну несрећу у којој је страдала беба стара 17 дана, а три особе су тешко повређене, преносе данас београдски портали.
barselona.jpg Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Како се наводи, према информацијама које је објавила шпанска Ла Вангуардиа, мушкарац је био под дејством дроге, а у крву му је пронађена већа количина метамфетамина и хашиша.

Несрећа се догодила у среду на ауто-путу око 19 сати, када је држављанин Србије својим возилом ударио у аутомобил у коме се налазила породица са бебом.Аутомобил, у којем је била беба, од силине ударца ударио је у заштитну ограду после чега је био потпун смрскан.

Шпански медији наводе да је беба преминула на лицу места, да је отац детета у критичном стању, док су мајка и деда тешко повређени.Држављанин Србије, осумњичен за изазивање несреће, лакше је повређен, а приведен је пошто му је указана лекарска помоћ.

Потврђено да је несрећу у Барселони изазвао Србин

БЕОГРАД:  Саобраћајну несрећу у Барселони, у којој је страдала беба стара 17 дана, а три особе тешко повређене, изазвао је држављанин Србије, потврђено је Танјугу у Министарству спољних послова.

''Министарство спољних послова је, посредством Амбасаде Србије у Мадриду, упознато са саобраћајном несрећом коју је изазвао држављанин Србије'', стоји у одговору Министарства о несрећи у Барселони.

Како се наводи, полиција Каталоније је обавестила Амбасаду Србије у Мадриду да је у уторак 17.децембра у месту Сиђес ухапшен држављанин Србије због сумње да је извршио кривично дело убиства и повреде из немара и управљања возилом под дејством наркотика.

Додаје се да је каталонска полицији навела да је нашу амбасаду у Мадриду обавестила на лични захтев ухапшеног држављанина, као и да је амбасада у контакту са надлежним органима Шпаније и да предузима мере у складу са својим надлежностима.

EUR/RSD 117.3529
Најновије вести