девојчицa

Хроника АУТОМОБИЛ ПОКОСИО ТРОГОДИШЊУ ДЕВОЈЧИЦУ У ЗЕМУНСКИМ КАПИЈАМА Вукао је неколико метара, родитељи трчали за возилом
Према информацијама Телеграфа, девојчица је прелазила пут са братом и родитељима када је туда прошао аутомобил који ју је "закачио" и вукао неколико метара.
Хроника ДЕВОЈЧИЦА (14) ИЗ СРБИЈЕ ТВРДИ ДА ЈЕ СИЛОВАНА У РИМУ: Непознате особе је дрогирале и полно злостављале
Девојчица (14) српске националности јутрос је пријавила да су је непознате особе дрогирале и силовале у кампу у Риму, јавља Коријере Рома.
Магазин / Наслови ДА ЛИ ЋЕ ОВО ЖЕНСКО ИМЕ ДОЖИВЕТИ ЕКСПАНЗИЈУ КОД НАС Лепо је елегантно са дивним значењем
Родитељи су на мукама када бирају име за своје дете јер обично сви желе да њиховим малишани не носе име које је толико често да се чује на сваком углу.
Магазин / Занимљивости ДВОГОДИШЊАКИЊА ПОСТАЛА НАЈМЛАЂИ ЖЕНСКИ ЧЛАН МЕНСЕ Остварила Гинисов рекорд
Двогодишња Ајла МекНеб из америчке савезне државе Кентаки постала је најмлађи женски члан Менсе, а такође је остварила Гинисов рекорд.
Хроника Пас изуједао девојчицу (4) у Борчи: Дете има повреде по глави и лицу
Девојчицу (4) данас је око 12 сати у Борчи напао и изуједао пас расе немачки овчар, сазнаје "Телеграф.рс".
Хроника Ухапшен младић осумњичен да је возећи пијан усмртио девојчицу код Шапца
ШАБАЦ: Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су Л. М. (22) из околине овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја, саопштила је данас Полицијска управа у Шапцу.
Хроника ДЕВЕТОГОДИШЊА ДЕВОЈЧИЦА ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈКИ Седела на месту сувозача
Деветогодишње дете је погинуло, а две особе су повређене у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на ауто-путу од Пирота ка Нишу.
Хроника ДЕВОЈЧИЦИ ИЗ НОВОГ САДА, која је на Тик Току алудирала на пуцњаву у "Рибникару", ПРИТВОР ПРОДУЖЕН до 12. јула
НОВИ САД: Судско веће Вишег суда у Новом Саду је малолетној малолетној 14-годишњој ученици из Новог Сада, која је претила алудирајући на масовну пуцњаву у Основној школи "Владислав Рибникар", а потом је код ње пронађена муниција, притвор је продужен до 12. јула.
Хроника Пашалић покренуо контролу државних органа поводом нестале девојчице
БЕОГРАД: Поводом случаја нестале девојчице из околине Ниша, Заштитник грађана је по сопственој иницијативи покренуо поступке контроле рада државних органа како би утврдио евентуалне неправилности које су довеле до догађаја који данима узнемирава јавност.
Хроника Стефановић: Нећемо стати док не нађемо Монику, то је приоритет
БЕОГРАД:  Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас да полиција интензивно трага за девојчицом Моником Каримановић, коју је, како се сумња, отео Нинослав Јовановић, "Малчански берберин", те да је у ту акцију укључено 470 полицајаца и да полиција неће стати док не пронађе девојчицу.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести