косовски парламент

Магазин / Занимљивости Дванаест "милијунаша" у косовском парламенту
ПРИШТИНА: Актуелни косовски парламент међу посланицима има 12 милионера чије се богатство, на основу регистра за пријаву имовине, које је објавила Агенција за борбу против корупције, креће од једног до чак 700 милиона евра, пише Репортери.
Политика Тачи најавио консултације о формирању владе
ПРИШТИНА:Председник привремених приштинских институција Хашим Тачи најавио је консултације са свим парламентарним политичким странкама о формирању нове владе.
Политика Косовски парламент на захтев опозиције данас о укидању такси
ПРИШТИНА:  У Приштини ће данас бити одржана ванредна седнице косовског парламента, на захтев 41 посланика опозчије, а након најаве премијера привремених приштинских институција, Аљбина Куртија, о постепеном и условном укидању такси на српске и производе из БиХ.
Политика Приштина усвојила платформу о дијалогу
ПРИШТИНА: Косовски парламент усвојио је данас већином гласова Платформу за дијалог о, како се наводи, коначном, инклузивном и правно обавезујућем споразуму за нормализацију односа Беогада и Приштине.
Политика Косовски парламент усвојио Резолуцију о дијалогу са Београдом
ПРИШТИНА:  Владајућа већина у косовском парламенту И опозициона СДП, Шпенда Ахметија, усвојили су данас Резолуцију о наставку дијалога са Београдом. 
Политика Изгласана војска Косова у Приштини, ушли и војници (видео)
ПРИШТИНА: У Приштини су на седници косовског парламента изгласана три закона о формирању војске Косова, а на којој је једина тачка дневног реда гласање о пакету закона којима се мења мандат КБС из безбедносних снага у војне снаге, али без промене имена,
Политика Неизвесност у косовском парламенту, опозиција на чекању
ПРИШТИНА: Потпуна неизвесност влада у косовском парламенту готово сат времена од последњег термина када је требало да буде настављена у уторак започета седнице, сазвана на захтев владајуће коалиције, на којој би посланици требало да потврде избор тима за дијалог са Београдом, на челу са Фатмиром Љимајем. 
Политика Косовски парламент у расулу, седница одложена за сутра
ПРИШТИНА: Редовна седница косовског парламента прекинута је данас након што су посланици опозиционих странака - Демократског савеза Косова и покрета Самоопредељење напустили седницу.
Политика Српска листа: Девет места у косовском парламенту
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Српска листа освојила је 44.578 или 6,12 одсто гласова на парламентарним изборима на Косову и Метохији, и у будућем сазиву косовског парламента заузеће девет од 10 загарантованих места за српску заједницу.    
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести