изручењe

Хроника СУМЊИЧИ СЕ ЗА ЛИКВИДАЦИЈУ „ШКАЉАРАЦА“ у Атини и на Крфу! Тужилаштво тражи ИЗРУЧЕЊЕ Брашњовића из Шпаније
БЕОГРАД: Јавно тужилаштво за организовани криминал у Београду затражило је од Шпаније изручење Милинка Брашњовића, осумњиченог да је као припадник организоване криминалне групе учествовао у убиствима припадника "шкаљарског клана" у Атини и на Крфу 2020. године.
Хроника „Дневник“ открива: Уговор између БГ и СА спречио екстрадицију Елеза
НОВИ САД: Виши суд у Београду, који је прекјуче објавио да је одбио молбу Босне и Херцеговине за изручење Дарка Елеза, у другом саопштењу објашњава да је делимично одбио и делимично усвојио молбу БиХ.
Хроника Виши суд делимично усвојио молбу за изручење Елеза БиХ
БЕОГРАД: Виши суд у Београду делимично је одбио, делимично усвојио молбу Босне и Херцеговине за изручење Дарка Елеза (40), кога тражи због низа кривичних дела организованог криминала.
Свет САД изручиле БиХ оптуженог за ратни злочин
САРАЈЕВО: Сједињене Америчке Држава изручиле су Босни и Херцеговини Адема Кострјевца (59), који је оптужен за ратни злочин на подручју Зворника 1992. године, саопштено је данас из Тужилаштва БиХ.
Политика Пажин у Београду тражио изручење Маровића Црној Гори
ПОДГОРИЦА: Црногорски потпредседник Владе и министар правде Зоран Пажин инсистирао је данас током састанка са министарком правде Србије Нелом Кубуровић у Београду да Светозар Маровић буде изручен Црној Гори ради одслужења затворске казне на коју је правоснажно осуђен, саопштила је Владе Црне Горе.
Хроника БИХ: Ухапшен држављанин Србије са Интерполове потернице
БАЊАЛУКА: На улазу у БиХ на прелазу Попови, службеници јединице граничне полиције Бијељина ухапсили су држављанина Србије Ђ.Г. (30) јер је утврђено да је за њим Интерпол Беч расписао потерницу због тешке преваре.
Свет Шведски суд неће тражити притвор за Асанжа 
СТОКХОЛМ: Шведски суд је данас одлучио да неће тражити притвор за оснивача Викиликса Џулијана Асанжа због наводних оптужби за силовање, јавља АП.
Политика Србија изручила "банкара" Русији
Србија је изручила „илегалног банкара“ Русији, преко кога је прошло више од 4,6 милијарди рубаља, изјавио је портпарол генералног тужиоца Русије Александар Куреној.
Свет Ердоган: Нећемо изручити никога ако нам САД не дају Гулена
АНКАРА: Турска неће Американцима изручити ниједног осумњиченог за тероризам ако јој Вашингтон не буде предао имама Фетулаха Гулена, кога Анкара оптужује да стоји иза неуспелог војног пуча 2016. године, изјавио је данас турски председник Реџеп Тајип Ердоган.
Свет Одлука о изручењу Пуџдемона и министара 14. децембра
БРИСЕЛ: Одлука о изручењу Шпанији бившег каталонског председника Карлеса Пуџедмона и четири члана његове смењене владе биће донета 14. децембра, седам дана пре регионалних избора у Каталонији.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести