бурунди

Спорт / Рукомет ПРОНАЂЕНИ РУКОМЕТАШИ КОЈИ СУ НЕСТАЛИ У ХРВАТСКОЈ – Ево где су се крили
Прича о рукометашима из Бурундија који су 9. априла нестали у Ријеци у Хрватској привукла је много пажње, а светска јавност је била збуњена због овог догађаја.
Спорт / Рукомет ДЕСЕТ рукометаша из Бурундија НЕСТАЛО у Ријеци
Десет рукометаша из Бурундија старих 17 година нестало је у Ријеци на Светском рукометном кадетском првенству.
Свет У поплавама и клизиштима страдало 28 особа, има несталих
НАЈРОБИ: Најмање 28 особа је погинуло у клизиштима насталим после обилних киша у Бурундију, саопштиле су локалне власти које страхују да би тај број могао бити и већи јер има и несталих.
Свет У Бурундију више од седам милиона оболелих од маларије
ЖЕНЕВА: Светска здравствена организација објавила је да је у Бурундију ове године забележено више од седам милиона случајева маларије.
Политика Бурунди не мења свој став према Косову
БЕОГРАД: Бурунди је генерално против сецесије и зато је донео одлуку о повлачењу признања Косова, рекао је данас у Београду министар спољних послова те земље Езекјела Нибиџира, а српски министар Ивица Дачић указао је да је Бурунди својом прошлогодишњом одлуком о повлачењу признања Косова допринео промени односа снага на међународном плану и положаја Србије у преговарачком процесу, без које је трајно решење немогуће. 
Политика Вучић: Захвалност Бурундију због Косова
БЕОГРАД: Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са министром спољних послова и међународне сарадње Републике Бурунди Аленаом Емеом Њамитвеом, коме је изразио велику захвалност за одлуку те земље да повуче признање једнострано проглашене независности Косова.
Политика Министар спољних послова Бурундија: Зашто смо повукли признање Косова
ПРИШТИНА, ВАШИНГТОН: Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли тврди да је шеф српске дипломатије нудио Бурундију оружје у замену за повлачење одлуке о признању Косова, упркос томе што је министар спољних послова Бурундија Алан Аиме Њамитве у изјави за Глас Америке одбацио наводе о било каквим утицајима или притисцима.
Политика Дачић: За дан независности Косова од мене нота из Бурундија
БЕОГРАД: Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је Бурунди повукао признање Косова као независне државе.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести