промена времена

Друштво Данас топлије, АЛИ ВЕЧЕРАС ОПЕТ ПРОМЕНА Биће напето у ОВИМ КРАЈЕВИМА
Како је известио Републички хидрометеоролошки завод Србије, у Србији ће данас изнад већег дела бити претежно сунчано, с највишом дневном температуром од 20 до 23 степена, док се увече и у току ноћи очекује умерено наоблачење, пред јутро на западу и југозападу Србије очекује се киша.
Друштво МАРКО ЧУБРИЛО КАЖЕ, ЖИВЕЋЕМО КАО У САУНИ Пљускови у недељу ПА ТОПЛО, ПА ЛУДИЛО ОД НЕВРЕМЕНА
Другог дана викенда преко нас ће се премештати нешто већа количина нестабилног ваздуха која ће пристизати по источној периферији антициклона са центром над северозападном Европом, каже на свом Фејсбук профилу Марко Чубрило. Атмосфера ће бити нестабилнија, посебно над истоком региона и тамо се очекује чешћа појава грмљавинских пљускова, а локално може бити и израженије грмљавинске олује. Ветар северни, у зони пљускова на кратко јак.
Магазин / Здрави и лепи СРЦЕ СТРАДА ОД НАГЛЕ ПРОМЕНЕ ВРЕМЕНА: Докторка саветује како да се чувамо
Смене кише и сунца, нагла захлађења и отопљења, велика влажност ваздуха и промене атмосферског притиска по правилу пуне лекарске ординације.
Друштво СРБИЈА СЕ СПРЕМА ЗА УДАР 3G: ГРАД, ГРМЉАВИНА И ГРОМОВИ Ево ко треба да се ПРВИ СПРЕМИ ЗА НЕВРЕМЕ
Почетак ове седмице донео је Србији стабилно време, услед деловања термичког висинског гребена са југозапада, а у склопу њега пристиже и топла ваздушна маса. Ипак, од сутра се мења синоптичка ситуација, и то ће бити увод у погоршање времена.
Друштво СПРЕМИТЕ ЈАКНЕ Данас грмљавина, али увече се ПРЕОКРЕЋЕ ВРЕМЕ Из сунца у кишу, ОПРЕЗ НА ПУТЕВИМА
Како кажу у Републичком хидрометеоролошком заводу Србије, данас и сутра на територији целе Србије на снази ће бити жути метеоаларм који би требало да упозори на пљускове, грмљавину и јак ветар.
Друштво МРШТИ СЕ, МРШТИ ВРЕМЕ Стижу пљускови и грмљавина, ЕВО КО ЈЕ ПРВИ НА УДАРУ
Како је саопштио Републички хидрометеоролошки завод Србије, у нашој земљи у уторак са југа стиже ново јаче наоблачење.
Друштво НОВА ПРОГНОЗА МАРКА ЧУБРИЛА Већ сутра стиже киша, а ЕВО какво нас време очекује за Први мај
-Данас после подне на југозападу, а сутра над већим делом региона нове падавине. Под утицајем циклона до петка остаје променљиво и нестабино, најављује у својој прогнози на Фејсбук профилу професор географије и метеоролог аматер Марко Чубрило.
Друштво МАРКО ЧУБРИЛО ПРОГНОЗИРА НОВУ ПРОМЕНУ ВРЕМЕНА Стиже нам киша, а ево какво ће бити за Први мај и Ускрс
У недељу над јужним и источним пределима региона биће облачно уз падавине, које су у току ноћи у слабијем облику могуће и на северу. Нов период падавина следи нам од уторка од четвртка, најављује професор географије и метеоролог аматер Марко Чубрило.
Друштво ЕВО КОМЕ JE ДАНАС НАЈГОРЕ: Метеоропате КУКАЈУ, Ево којим је хроничним болесницима НАЈТЕЖЕ, кажу доктори
Сви могући метеоаларми су упаљени ових дана - за тегобе, високо УВ зрачење, врућине, али и пљускове и грмљавине!
Друштво МАРКО ЧУБРИЛО НАЈАВИО КАТАСТРОФУ Промена времена СТИЖЕ ПОПОДНЕ, НАГЛО, УЗ ГРАД И ПЉУСАК Температура пада ЗА 20 СТЕПЕНИ
Данас стиже веома јака и нагла промена времена, где ће за само неколико часова иза фронта темпетура опасти и за преко 15 степени Целзијуса, каже Марко Чубрило.
EUR/RSD 117.1155
Најновије вести