филмски фестивал на палићу

Култура / Филм Доделом награда завршен 30. Палићки филмски фестивал
ПАЛИЋ: Јубиларни, 30. Фестивал европског филма Палић завршен је вечерас доделом награда и премијерним приказивањем српског филма "Заштита пре свега" редитеља Павла Вучковића, који се поклонио публици са делом екипе.
Култура / Филм ДРЕЗЕНУ и РИСТАНОВСКОМ На Палићу уручене награде Лифка (Фото)
У оквиру Фестивала европског филма вечерас су на палићкој Летњој позорници уручене награде Александар Лифка  за изузетан допринос европској кинематографији  немачком синеасти Андреасу Дрезену, Регионална Лифка познатом македонском глумцу Николи Ристановском, те признање Андерграунд спирит шпанској визуелној уметници Марији Кањас. 
Култура / Филм На Палићком филмском фестивалу уручене АФИФС награде
ПАЛИЋ: Ауторима филма "Да ли сте видели ову жену" и копродуцентима "Снега и медведа" вечерас су уручене награде Асоцијације филмских фестивала Србије (АФИФС) на Фестивалу европског филма Палић.
Култура / Филм „Како иде време, тако идем и ја...“ МИРА БАЊАЦ НА ПАЛИЋКОМ ФИЛМСКОМ ФЕСТИВАЛУ (фото)
Велика српска глумица Мира Бањац није пропустила ни овогодишње, јубиларно 30. издање Фестивала европског филма Палић.
Култура / Наслови ФЕСТИВАЛ ЕВРОПСКОГ ФИЛМА ПАЛИЋ У ЈУБИЛАРНОМ ИЗДАЊУ Пут који сви делимо
Године, деценије, време – обележили су овог викенда почетак Фестивала европског филма Палић.
Култура / Филм Уручењем награда завршен 28. Фестивал на Палићу
ПАЛИЋ: Фестивал европског филма завршен је вечерас свечаним уручењем награда на Летњој позорници на Палићу филмовима "Најгора особа на свету", "Чувар брата свога", "Дневник из Гвантанама", "Дечак" и "Nun of Your Business".
Култура / Филм Почиње уводни филмски програм Фестивала на Палићу
СУБОТИЦА: Предфестивалски програм Фестивала Европског филма Палић почиње данас и трајаће до 9. јула у биоскопу “Јуросинема” у Суботици, где ће бити представљене селекције „Best of Europe” и „Europe 4 kids”, као увертира за чувени фестивал који ће трајати од 17. до 23. јула.
Култура / Филм Фестивал европског филма Палић од 17. до 23. јула
ПАЛИЋ: Фестивал европског филма Палић, одржаће се 28. пут у традиционалном термину од 17. до 23. јула на Палићу и у Суботици, у организацији Отвореног универзитета Суботица, најавили су из дирекције те филмске смотре.
Култура / Филм Одложен Фестивал европског филма Палић
Овогодишње, двадесет седмо издање Фестивала европског филма Палић, одложено је због нових мера Владе Србије о забрани окупљања.
Култура / Филм Зеленовић: Имаћемо филмски фестивал на Палићу
БЕОГРАД: Фестивал европског филма Палић биће одржан без обзира на све што нас је снашло ове године, али се, по свему судећи, то неће догодити у првобитно заказаном термину од 18. до 14 јула, казао је за Тањуг један од оснивача и директор фестивала Радослав Зеленовић.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести