Бачка Паланка: Поново плаћање рачуна за гас без провизије

БАЧКА ПАЛАНКА: Благајна Друштвеног предузећа „Нови Сад гас” у центру Бачке Паланке после паузе од 20-так дана поново ради, односно потрошачи локалном дистрибутеру могу да плате рачуне за потрошени природни гас, или киловат сат енергије, без провизије коју плаћају на другим уплатним местима.
backa palanka, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Владимир Жилаи, руководилац топлане је објаснио да благајна не ради због извесних промена у целој компанији, али да се испорука природног гаса и топлотне енергије одвија без проблема.

-  Грејну сезону почели смо 14. октобра и она се, уз почетне тешкоће, као и сваке године, одвија без већих проблема, а трајаће до 15. априла с тим што се може продужиити за 15 дана, ако временску услови то буду захтевали - рекао је Жилаи. - У Бачкој Паланци грејемо 580 станова, 130 локала, 12 установа и седам школа, али и станове у Челареву путем котларнице „Мали ритић”.

Једна зграда у Челареву имала је проблема са унутрашњим инсталацијама, па грејање није почело на време. Дистрибутер кварове отклања на топлани, топловоду и подстаницама, а унутрашње инсталације власник стана. Цена киловат сата није мењана и износи 6,02 динара, а цена кубног метра гаса износи 36,98 динара са ПДВ.

М. Суџум

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести