Кајакаш Дејан Терзић руководи спортским центром у Бечеју

Одборници Скупштине општине изабрали су некадашњег репрезентативца и олимпијца у кајаку Дејана Терзића за вршиоца дужности директора спортског центра.
Kajakaš Dejan Terzić rukovodi sportskim centrom u Bečeju Foto: Dnevnik.rs
Фото: Кајакаш Дејан Терзић руководи спортским центром у Бечеју Фото: Дневник.рс

БЕЧЕЈ: Пошто је из личних разлога поднео оставку и констатован је престанак фунције директора спортског центра Дејана Станојева, одборници Скупштине општине изабрали су некадашњег репрезентативца и олимпијца у кајаку Дејана Терзића за вршиоца дужности директора. 

- Овим путем одајемо признање за рад досадашњем директору, који је био један од најбољих у три деценије постојања бечејског спортског центра, и надамо се да ће и новоизабрани директор наставити у истом ритму. Ово не значи да је Дејан Станојев прекинуо сваки контакт са спортским центром, пошто би могао да настави сарадњу као члан Управног одбора – рекао је председник општине Бечеј Драган Тошић.

За разлику од ове кадровске промене, друге одлуке са недавног заседања Скупштине општине Бечеј, пратиле су дуге расправе. Маратонска је била она везана за Одлуку о мрежи основних школа. Било је примедби од стране одборнице опозиционе странке „Само локално“ Светлане Динић да тренутно стање везано за број деце у ОШ „Петефи Шандор“ и предложене одлуке не иде у прилог рационализацији мреже основних школа, али је одборница СВМ Едит Силађи приметила да је одлука у складу за гласом јавног мњења, пошто је петицију за наставак рада школе „Петефи Шандор“ потписало преко 9.000 Бечејаца.

Сви су се сложили око усвајања извештаја о пословању Народне библиотеке Бечеј, а остале тачке дневног реда су усвајане великом већином гласова одборника владајуће коалиције.  

В. Јанков

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести