Серена је имала само један услов пре сликања: Без фотошопа!

Насловну страну новог броја америчког издања магазина Харпер'с Базара краси 37. годишња тениска рекордерка Серена Вилијамс, а фотографија на којој позира голе стражњице истовремено изазива дивљење фанова, али и гласне осуде оних који сматрају да је отишла предалеко.
serena
Фото: Printscreen/@harpersbazarus

Серена је, како преноси хрватски портал Index.hr, за часопис написала велики есеј, а фотографије познатог модног фотографа Алексија Лубомирског нису ни ретуширане, ни дигитално обрађиване. Била је то велика жеља и главни услов који је Серена поставила да би уопштее дошло до снимања, а на њима, осим златне хаљине Ралфа Лорена, блиста и захваљујући Булгари накиту и неизбежним Лобутин ципелама.

Звали су ме свим могућим именима. Ругали су ми се због облика тела. Била сам мање плаћена због свог пола. Кажњена сам у финалу турнира јер сам изразила мишљење или промрмљала превише гласно... А то су само ствари које јавност види. Укратко, никад није било лако. Али онда помислим на следећу девојку која ће доћи, а која изгледа попут мене и понадам се, можда ће јој мој глас помоћ, написала је Серена Вилијамс.

"Опрости, али не" и "Серена увек мисли да је жртва", само су неки од изненађујуће негативних коментара на насловницу.

"Срамота за њу и за часопис", пишу пратиоци на Инстаграму, али има и оних који је подржавају и хвале њезину сјајну фигуру.

"Већ годинама си нам узор и хвала ти на томе", пишу фанови, а преноси Index.hr.

Поносна сам што користим свој глас и речи у есеју о сировим емоцијама које сам имала током меча којег се сви сећамо, написала је Серена Вилијамс.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести