ДА ПОМОГНУ ОПОЗИЦИЈИ Хрвати долазе у Београд да праве нереде!

Хрватски криминалци су, у договору с НАТО опозицијом, кренули ка Београду како би им помогли у остварењу циља - спремања тоталног хаоса и насилног преузимања власти.
p
Фото: pixabay.com

Ванредни парламентарни избори на којима грађани бирају 250 посланика Скупштине Србије одржавају се данас у Србији.

На граничном прелазу са Хрватском, уочен је аутомобил "порше" загребачких регистарских таблица, возило које има специјалне таблице.

Хрватски криминалци су, у договору са НАТО опозицијом, кренули у правцу Београда како би ноћас правили хаос. Ово није једини аутомобил који се запутио ка Београду.

Пошто ће вечерас, када се гласачка места затворе и почне пребројавање гласова, бити јасно да су доживели дебакл, НАТО опозиција је спремила резервни план у ком ће им између осталих помоћи управо Хрвати.

Хрватски мафијаши долазе како би им помогли у остварењу циља - спремања тоталног хаоса.

Креирање хаоса, упади у РИК, немири на улицама увелико се организују како би опозиција без обзира на изборне резултате прогласила победу и покушала насилно да преотме власт.

На друштвеним мрежама се увелико шире пропагандни снимци направљени од стране опозиционих партија који имају за циљ да дезинформишу гласаче и уруше поверење грађана у изборни процес.

На друштвеној мрежи X објављен је видео-снимак на којем се види да су из Организације "Крени-Промени" сами довезли црне џипове у општину Нови Београд како би дизали панику међу грађанима и вршили притисак на бираче.

Сарадња НАТО опозиије и Хрвата не чуди, пошто су и хрватски медији, у време кампање, били на страни овог дела политичара, а нападали су бездушно и када год су могли, председника Србије Александра Вучића.

С обзиром на то да су велики изгледи да постојећа власт у Србији потврди поверење великог броја грађана, очекује се да стране службе уз помоћ својих "чеда" после избора покрену насилне демонстрације и обојену револуцију. Према најновијим информацијама, група хртватских екстремиста је већ кренула према Београду са налогом да направе нереде не улицама и дају подршку опозицији.

Сведоци смо ових дана разних иницијатива које су директно финансиране од стране тајних служби и различитих западних организација, а које увелико подсећају на неке раније покушаје свргавања власти која им није ишла низ длаку.

Ипак, ни ова информација многе није зачудила јер је хрватска служба врло активна у Србији и позната по подстицању криза унутар земље и рушењу односа са мањинама.

Уношење немира међу грађане Србије није новост за припаднике страних служби, како дирекно, тако и кроз тзв. подизвођаче. Како је хрватска служба дубоко инфилтрирана у српско подземље, па тако многи припадници Земунског клана су својевремено уместо у затвору, време проводили на слободи, шетајући се Загребом.

24седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести