Јованов: Ђилас не преза да прислушкује и бившу супругу

БЕОГРАД: Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Миленко Јованов осудио је поступак лидера опозиционе Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа који је данас објавио снимак разговора његове бивше супруге и ћерке.
Milenko Jovanov Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

У саопштењу за јавност, Јованов је рекао да се сада показало да је сам Ђилас, који је најављивао да се мора обрачунати са "удбашима" у опозиционим редовима, највећи "удбаш", који "не преза од тога да снима чак и разговоре сопствене супруге, и затим их емитује јавности".

"Оваква се перверзија, до појаве Драгана Ђиласа, никада није десила на српској политичкој сцени! Човек треба да буде озбиљно поремећен да би му уопште пало на памет овако нешто, а колико луд треба бити да се тако сулуда идеја спроведе у дело, само Ђилас зна", навео је Јованов.

"Ово је, најзад, још један доказ какви су се ликови окупили око Ђиласа, Јеремића и осталих. Снимају тајно једни друге, снимају сопствене супруге и све то после јавно објављују... Зато није ни чудо што народ са оваквим ликовима не жели да има ништа и што им никада неће указати своје поверење", закључио је Јованов.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести