СНП Ненада Поповића излази на изборе са СНС

БЕОГРАД: Српска народна партија потписала је коалициони споразум са Српском напредном странком о заједничком учешћу на предстојећим парламентарним изборима.
Nenad Popović foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Председник СНП Ненад Поповић поручио је да је уверен да ће заједничка изборна листа "Александар Вучић-за нашу децу" остварити убедљиву победу.

Уверен сам да ће листа остварити убедљиву победу како би се очувао територијални интегритет Србије и наше Косово, независна државна политика и самосталност Србије, како би се заштитио српски народ у региону и његове светиње, а кроз културу сећања обележавали дани наших победа и страдања, како никада не бисмо заборавили ко смо били и какви морамо увек бити, навео је Поповић у саопштењу.

Он оцењује и да је изборни успех те листе једини гарант очувања истински пријатељских и савезничких односа с Русијом и њеним председником Владимиром Путином.

Победа наше изборне листе омогући ће наставак економског развоја и јачање Србије, модернизацију и повезивање са развијеним светом кроз даљи развој ИТ сектора, дигитализацију и нове технологије, отварање нових стартап центара и технолошких паркова, што ће задржати младе стручњаке у Србији и повећати наш извоз, али и привући нове инвестиције и отворити нова радна места, навео је Поповић.

Он је позвао грађане да у великом броју изађу на предстојеће изборе и на тај празник демократије својим гласањем потврде да је Србија стара, озбиљна држава, са демократским традицијама, а Срби државотворан народ који чува своја сећања на прошлост и идентитет, али и гледа у будућност, градећи јаку, демократску и стабилну Србију.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести