СПС: Јасна граница између наше креације и деструкције ЛСВ

БЕОГРАД: Социјалистичка партија Србије саопштила је вечерас да се Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ), "мала, пигмејска странка склона сепаратизму", увек јавља уочи могуће најаве да ће се расписати и парламентарни избори.
sps, socijalisticka partija srbije
Фото: Социјалистичка партија Србије

"Никада неће бити јасна зла намера појединаца да покушају да дођу до медијског простора, па макар нападајући и оно што је добро урађено за Србију, њене грађанке и грађане и сам систем локалне самоуправе", навео је СПС.

У моменту када су Влада Србије, ресорно министарство и министар Бранко Ружић успели да обезбеде знатно већа средства у буџету како би се омогућило лакши и неометани процес реализације не тако малог броја пројеката на локалу, васкрсава злурадост странке која у дефициту визије, програма и идеја напада све што је креативно, конструктивно и вредно у раду Министарства државне управе и локалне самоуправе, каже се у саопстењу.

"Драго нам је да се види јасна граница између наше креације и њихове деструкције. Србија и грађани Србије умеју то да оцене и вреднују", закључио је СПС.

Посланица Лиге социјалдемократа Војводине у Скупштини АП Војводина Сандра Ристић, раније данас је саопштила да је повећање износа који је намењен за Фонд локалних самоуправа само кап у мору решења која су потребна за побољшање стања и да "маркетиншке објаве министра Ружића о ''пуним'' Фондовима нимало не доприносе побољшању стања".

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести