Вучић и Додик: У ФОКУСУ ЈАСЕНОВАЧКИ МЕМОРИЈАЛНИ ЦЕНТАР

Председник Србије Александар Вучић јутрос рано састао се са председником Републике Српске Милорадом Додиком.
1
Фото: Инстаграм/принтскрин

"Јутарњи двосатни састанак са председником Додиком. Разговарали смо о свим важним питањима за Србију и Српску. Договорили убрзање у спровођењу у дело свих заједничких пројеката, посебно оних од највишег националног значаја, попут изградње меморијалних центара посвећених јасеновачким жртвама." написао је Вучић на свом Инстаграм профилу.

Председник Србије данас је у посети Зајечару, где ће са првим човеком Европске фудбалске уније (УЕФА) Александером Чеферином обићи новоизграђени стадион "Краљевица“ у Зајечару.

Стадион се налази у оквиру Спортско-рекреативног комплекса и један је од три, уз Лесковац и Лозницу, који су изграђени у складу са највишим УЕФА стандардима. Капацитет стадиона износи 8.168 места, а цео пројекат коштао је 3,3 милијарди динара.

Обиласку стадиона присуствују министар спорта Зоран Гајић, председник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Божидар Маљковић, градоначелник Зајечара Бошко Ничић, председник ФСС Драган Џајић, директор Националних асоцијација УЕФА Зоран Лаковић, потпредседник ФСС Бранислав Недимовић, генерални секретар Јован Шурбатовић, градоначелник Љубљане Зоран Јанковић и други...

После обиласка стадиона Вучић и Чеферин ће се заједно упутити у Лесковац, где Србија од 15 сати дочекује Бугарску у одлучујућем мечу за пласман на ЕУРО 2024.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести