ВУЧИЋ УОЧИ САСТАНКА С ПЕТОРКОМ: Данас један од НАЈТЕЖИХ ДАНА ЗА МЕНЕ И СРБИЈУ Ноћима због тога НЕ СПАВАМ

ШАБАЦ: Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће данас имати састанак са "великом петорком" и да ће данашњи дан вероватно бити један од најтежих дана за њега и за Србију пошто зна са чиме и зашто представници долазе.
v
Фото: Tanjug (Rade Prelić)

Ноћима због тога не спавам, не знам да ли бих викао или плакао од муке. Али могу да вам кажем да ћемо тражити начин и успећемо да сачувамо Србију. И нећемо је дати на поклон никоме већ ће увек припадати нашем народу, поручио је Вучић говорећи на скупу СНС у Шапцу поводом прославе 15 година постојања странке.

Он је додао да у Председништво долази тзв. петорка "великих, најјачих силних", а да је Србија мала земља, која мора да води бригу о себи да сачува свој народ и своју децу.

Ја могу да вам обећам да се нећу борити да сачувам себе, али ћу се борити свим срцем да сачувам земљу ма колико да су силни и јаки. Чуваћу и Косово и Метохију и наш народ на КиМ, поручио је Вучић.

Вучић је подсетио да је министарство финансија САД увело санкције члановима породице председника Републике Српске Милорада Додика.

Што се региона тиче, хвале се како су увели санкције Додиковој деци. Свака вам част јунаци и унуцима уведите санкције, рекао је Вучић.

Он је рекао да ће наставити да се бори за стабилност и безбедност Србије, али и за будућност, јер је како је рекао, важно да "наша деца имају будућност.

Урадићемо веома брзо тај пут до Текериша и Цера, да се не стидимо када из Београда идемо. Радићемо нове путеве и пруге. И радићемо још више. А Србија ће још брже да напредује у да граби снажно и јако, рекао је Вучић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести