ДО НЕДЕЉЕ КОТИЗАЦИЈЕ „У ПОЛА ЦЕНЕ“ ЗА УЧЕШЋЕ НА ДНЕВНИКОВОМ ТУРНИРУ: Паркинг сервис са пет екипа

Котизације за учешће на Дневниковом турниру у малом фудбалу, по промотивним ценама, важе до краја недеље. Право на учешће својих екипа „ у пола цене“ искористио је „Паркинг сервис“, друштвено одговоран колектив, који спортским ангажманом запослених даје пример свима шта и колико значи физичка активност радника.
1
Фото: Сениорска екипа „Паркинг сервиса“ на Дневниковогм турниру, фото: архива „Паркинг сервиса“

Редовним учешћем на радничким спортскиом играма и радничким олимпијадама одају колектив са високо развијеном синергијом запослених са руководством фирме, чија је подршка уочљива и на Дневниковом турниру. Паркинг сервис ће у 59-годишњу историју нашег спортског поноса уградити пет својих екипа: две у сениорској и по једну екипу у конкуренцији ветерана, омладинаца и кадета.

- Јесте, нама је најважније да учествујемо и да сопствени ниво баратања лоптом упоредимо са екипама на тако престижном такмичењу – коментар је вође екипе „Паркинг сервиса“ Драгана Тодорића, који је својевремено на турниру учествовао као члан чувене екипе ФУ-БО-ЏУ (фудбал, бокс и џудо), са Ацом Ковачевићем, Обадовом, Сикирићем и браћом Качар. – Прошле године спортска срећа нам је окренула леђа. Водили смо са 2:1 и на крају изгубили са 3:2 од екипе која је касније догурала до финала. Сада ћемо да покушамо на два фронта у сениорској конкуренцији, коју предводи Милан Степанов, са играчима КМФ Нови Сад. Ветерани су, са Милошем Красићем, редовни учесници Лиге ветарана у великом фудбалу. Уз наше раднике рачунамо ове године и на мајстора на петобанци какав је Филиповић, али и на Милета Јеличића, који је четири пута био проглашаван за најбољег голмана турнира. Радовали бисмо се и ми и посетиоци у дворани да нам се придружи и велики Милан Лане Јовановић. Убеђен сам да ће нам се Лане придружити, буде ли здрав и оран за игру, да се, у пакету са Краскетом, представи публици на Спенсу.

Фото: Екипа ветерана „Паркинг сервиса“ на Дневниковом турниру, фото: архива „Паркинг сервиса“


Посетиоцима ТВ апарати и бицикли

Генерални спонзор 59. Дневниковог турнира у малом фудбалу је хотел „Фонтана“ из Врњачке Бање“, а „злазни спонзор“ компанија Меркур икс тип. Фонд награда на турниру дуплиран је у односу на прву годину од реафирмације такмичења, а за трећину у односу на такмичење пре годину дамна и износи рекордних два милона динара. Захваљујући свим спонзорима и пријатељима Дневниковог такмичења, на предстојећем турниру проширили смо асортиман награда за гледаоце. Остају новчане награде од 5.000, 10.000 и 15.000 динара за посетиоце који лопту пробаце кроз круг пречника пола метра на табли величине турнирског гола. Уз те награде, после сваке утакмице, сваког такмичарског дана, на основу серијског броја на улазницама, делићемо један ТВ, два бицикла и још вредних награда, колико је и утакмица на турниру


Пријаве за учешће на Дневниковом турниру, по промотивним ценама, важе до краја недеље. Стају: сениори и ветерани 10.000, омладинци (2005. год.), кадети (2007.), пионири (2009.),  петлићи (2011.)  и полетарци (2013.) 8.000 динара. Од понедељка, 4. децембра пријаве су дуплиране.

Директор турнира Веселин Вилотејевић, у изјави за медије, задовољно је приметио да је велики број екипа у млађим узрастима својим пријавама подржало идеју о подмлађивању такмичења. Тако је у конкуртенцији пионира преостасло још само једно место у „костуру“ такмичења, по два места чекају на полетарце и кадете, четири места има у конкуренцији петлића, док је за омладинце предвишено још шест места. 

Јавни жреб за све категоприје учесника је у среду, 13. децембра и биће преношем на каналу компаније „златног спонзора“ Меркур икс тип. Прве утакмице су у суботу, 16. децембра, а финални део је у недељу, 14. јануара. 

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести