мјузикл

Култура / Културни додатак СВИ МЈУЗИКЛИ УЈВИДЕКИ СИНХАЗА (2) Љубав и бубашвабе
“Књига о џунгли” редитеља Золтана Пушкаша изведена је 2005, као испитна представа студената Академије уметности Нови Сад. Представа води причу Киплинговог романа у џунглу великог града, где такође постоје разни „чопори“, жеља за моћ и искљученост другачијих од просека. На сцени нису биле животиње са људским карактеристикама, већ људи са врло очигледним животињским понашањем. 
Култура / Културни додатак СВИ МЈУЗИКЛИ НОВОСАДСКОГ ПОЗОРИШТА/ УЈВИДЕКИ СИНХАЗ (1) Производња звезда
Новосадско позориште, које ове године слави свој 50. рођендан, одувек је заузимало посебно и истакнуто место у региону.
Photo
Култура / Културни додатак СВИ МЈУЗИКЛИ НОВОСАДСКОГ ПОЗОРИШТА/ УЈВИДЕКИ СИНХАЗ (1): Производња звезда
Новосадско позориште/ Ујвидеки синхаз, које ове године слави свој 50. рођендан, одувек је заузимало посебно и истакнуто место у региону. Ситуација тог позоришта је необична, јер се представе изводе на мађарском језику, али се већ дуго отварају публици на српском језику, а сада су све њихове представе титловане. Уз мало смелости, можемо рећи да је то двојезично позориште које се проналази своје место не само на домаћим и мађарским фестивалима, већ и на међународним фестивалима, редовно се враћајући кући са наградама, често и за тимски рад.
Нови Сад ДЕЛИМО КАРТЕ ЧИТАОЦИМА Мјузикл „Три мускетара“ сутра у Позоришту младих
Познати мјузикл “Три мускетара” биће изведен у уторак, 26. децембра, од 19.30 часова на сцени Позоришта младих, Игњата Павласа 4. Троје читалаца који се вечерас од 19 до 19.10 часова јаве на број 063/593 779 добиће по две бесплатне улазнице за сутрашњи мјузикл.
Култура / Сцена МЈУЗИКЛ „ПАЛО ИЊЕ, ПАО СНЕГ” ВЕЧЕРАС ПРЕМИЈЕРНО У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ Ништа без љубави, салаша и тамбураша
Тамбурашки мјузикл “Пало иње, пао снег”, који је по тексту Вање Чобанова компоновао Јован Адамов, а режирао Даријан Михајловић, премијерно ће бити изведен вечерас у 19.30 часова на сцени Позоришта младих.
Култура / Сцена Жарко Степанов: Мјузикл је најзахтевнији жанр
БЕОГРАД: Гост нове епизоде видео серијала "Танјуг рефлектор" био је глумац Жарко Степанов који је говорио о награди "Јанош Тот", раду на мјузиклима у матичном Позоришту на Теразијама, као и у представи "Последњих пет година" у "Мадленијануму".
Култура / Сцена Мјузикл о Милеви Марић Ајнштајн 1. децембра у Београду
БЕОГРАД: Београдска премијера мјузикла "Теорија релативитета" о Милеви Марић Ајнштајн, редитељског тандема - Иван Вања Алач и Владислав Велковски, биће одржана 1. децембра у Позоришту на Теразијама, у продукцији компаније “Вива денс” из Новог Сада.
Култура / Музика Бајага: Сигуран сам да ће мој мјузикл дуго живети на сцени
БЕОГРАД: Мјузикл “Са друге стране јастука” према 30 хитова Момчила Бајагића Бајаге имаће свечану премијеру вечерас у Позоришту на Теразијама у Београду, а за Танјуг прослављени поп рок музичар каже да једва чека да се овако велики пројекат игра пред пуном салом, а не смањеног капацитета, како мере налажу због ситуације са пандемијом.
Култура / Сцена Стефановић: Повратак на сцену најдрагоценији у животу
БЕОГРАД: Мјузикл "Мама Миа" Позоришта на Теразијама прва је представа која ће бити изведена на стадиону Ташмајдан, где ће се крајем јуна и током јула "преселити" београдска позоришта, а Слободан Стефановић, један од главних протагониста популарног мјузикла, каже за Танјуг да му је повратак на сцену тренутно најдрагоценији у животу.
Нови Сад Мјузикл „Киш” у СНП-у
Мјузикл „Киш” у режији Вишње Обрадовић гостује у Српском народном позоришту вечерас у 20.30 часова.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести