стечај

Економија / Наслови Каприоло купио сервисни центар Кулатранса
КУЛА:  Каприоло из Бачке Тополе за 31,5 милиона динара купио је непокретну и покретну имовину Кулатранса у стечају, објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Војводина ЗР: Од почетка године отворена три стечаја
ЗРЕЊАНИН: Од укупно 232 стечајна поступка, отворена од почетка ове године у фирмама на територији Србије, три су у надлежности Привредног суда у Зрењанину, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија Фабрика грађевинског материјала понуђена за 145 милиона динара
БЕОГРАД: Имовина београдског Југобаната у стечају која се налази у Банатском Карловцу, понуђена је на продају по укупној почетној цени од 145 милиона динара, објављено је данас.
Економија Продаје се имовина Нове Агробанке вредна 1,6 милиона евра
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита као стечајни управник понудила је на продају 22 некретнине Нове Агробанке у стечају чија је укупна процењена вредност већа од 1,6 милиона евра, објављено је данас.
Економија / Наслови До сада отворена 232 стечаја од којих 68 у Београду
БЕОГРАД: Од почетка године у Србији су отворена 232 стечајна поступка, саопштила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија / Берза Распродаја Аутотранспорта из Краљева
КРАЉЕВО: За укупно више од 19 милиона динара понуђен је 31 аутобус краљевачког Аутотранспорта у стечају, објављено је данас.
Војводина Имовина ГИК Банат: Стан на Багљашу за мање од 10.000 евра
ЗРЕЊАНИН: Стечајна управница Грађевинско-индустријског комбината „Банат“ Драгица Арсић огласила је на продају једнособан стан на Булевару Вељка Влаховића у Зрењанину.
Економија / Наслови На продају 17 некретнина Привредне банке Београд у стечају
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита понудила је на продају 17 непокретности Привредне банке Београд у стечају, а највреднија је у Крушедолској улици у Београду, која је процењена на 483.000 евра.
Свет У Аустрији 24 одсто предузећа пред стечајем
БЕЧ:  Пандемија коронавируса тешко је погодила аустријску привреду, односно предузећа којима понестају резерве средстава, показује истраживање институције за проверу бонитета "КСВ1870".
Економија / Наслови АОД огласио продају имовине Привредне банке у стечају
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита (АОД) као стечајни управник Привредне банке Београд огласила је продају непокретне имовине ове банке којој је Народна банка Србије 2013. одузела дозволу за рад.
EUR/RSD 117.5801
Најновије вести