НЕ ВИДИ НИШТА ДОБРО У ЊЕМУ Ево кога легендарни ДЕ НИРО никад НЕ БИ ГЛУМИО: Тај тип је тотални МОНСТРУМ, у њему нема ничег ИСКУПЉИВОГ

ЛОС АНЂЕЛЕС: Холивудски глумац Роберт де Ниро рекао је да никада не би глумио бившег америчког председника Доналда Трампа, јер, како је поручио, "не види ништа добро у њему".
de niro
Фото: Youtube Printscreen

Суштина наредних избора је Бајден против Трампа. Да ли желимо да будемо у свету у којем се живи и ужива, или у ноћној мори. Глас за Трампа је глас за ноћну мору, глас за Бајдена је повратак у нормалу, рекао је Де Ниро, пренео је Гардијан.

Де Ниро је рекао да не жели да се осећа онако како се осећао након избора 2016. године, где, како је глумац оценио, "није могао да верује шта се десило".

Тај тип је тотални монструм. Никада га не бих глумио јер не видим ништа добро у њему. Ама баш ништа. У њему нема ничег искупљивог, тврди Де Ниро, који је прошле године у деветој деценији добио седмо дете.

Де Ниро је често критиковао Трампа, па је тако и током доделе Готам награда у децембру говорио против њега.

Бивши председник нас је слагао више од 30.000 пута док је био председник и наставиће тим темпом у осветничкој кампањи, рекао је тада Де Ниро.

Трамп је одговорио Де Ниру, назвавши га "тоталним лузером", чији су глумачки таленти "знатно смањени".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести