МНОГИ ПРАВЕ ОВУ ГРЕШКУ КАД КУВАЈУ ТУРСКУ КАФУ Ево шта треба да урадите

Иако није нека превелика наука, или пак озбиљна кулинарска вештина, не полази сваком од руке да направу добру кафу.
w
Фото: pixabay.com

Неко кува "громовачу", неко "сиктерушу", али многи умеју и да погоде ону праву меру.

Мало кајмака на врху, да буде довољно јака и укусна притом је формула за идеалну, али изгледа да сви колективно грешимо у њеном спремању, а у тексту који вам доносимо можете да научите трик за савршену домаћу кафу.

Нека вам кафа више пута "проври", па нам јавите каквог је укуса и има ли разлике у мирису и укусу у односу на традиционалан начин припреме.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести