Састојци:
- мало путера,
- 8 тортиља,
- 400 мл пица соса,
- 400 г моцареле,
- 2 кашичице сушеног оригана
- 100 г мини феферона
Припрема:
1. Загрејати тигањ на температури средње јачине и додати кашичицу путера.
2. Потом сваку тортиљу намазати пица сосом, додати моцарелу, посути ориганом и на врх ставити мини фефероне.
3. Сваку тортиљу стављати у загрејани тигањ, па након 30 секунди када сир почиње да се топи је пресавити и оставити тако још неколико секунди.
4. Окренути тортиљу на другу страну док не порумени.
5. Поступак понављати док не потрошите све тортиље.
6. На крају „пицадиље“ поређате на послужавник, додате са стране један или више сосева и служити их док су топле.