Рецепт дана: Пилетина с печуркама

Реч је о укусном ручку за мало новца. Наиме, да бисте припремили овај савршено кремаст оброк довољна су вам свега три састојка...
piletina
Фото: Youtube Printscreen

Састојци:

- 500 г пилећег филеа,

- 2 кесице супе од печурака,

- 1 л павлаке за кување

Припрема:

1. Пилетину исећи на шницле, па сваку усолити и прелити уљем и оставити да се маринира око сат времена.

2. Потом месо поређати у ватросталну посуду с мало уља.

3. Преко пилећих шницли истрести супе из кесице и павлаку за кување.

4. Рерну укључити пре него што се почне с припремом оброка и оставити да се угреје на 200 степени.

5. Убаците ватросталну посуду и пећи око пола сата.

6. Ручак је готов кад добије лепу румену боју, а уз ово јело савршено ће ићи свежа салата и помфрит.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести