(ВИДЕО) У ДУБАИЈУ СЕ И БИЦИКЛ ПОЗЛАТИ Ново превозно средство ПРШТИ од ЛУКСУЗА, а цена је ПРАВА СИТНИЦА

Међународни сајам сатова и накита на Блиском истоку био је домаћин за више од 500 домаћих и међународних брендова из целог света. Дубаи је познат по предметима који су опточени златом, по позлаћеним супераутомобилима, позлаћеним зградама. Ове године на листу је додат и златни бицикл.
b
Фото: Printscreen/Twitter

Компанија "Al Romaizan Gold and Jewellery", са седиштем у Саудијској Арабији на 52. Сајму сатова и накита представила је златни бицикл чија вредност је 408.000 долара.

У Дубаију граду познатом по сјају и луксузу златни бицикл је привукао много пажње. Украшен је правим листовима злата од 24 карата.

То је прилика без премца за све таленте да покажу своје најновије креације и иновације посетиоцима којих је преко десет хиљада сваке године на овом догађају. Већина њих је у потрази за најексклузивнијим златним дизајном, накитом, луксузним сатовима и савременим модним линијама из целог света, рекао је Саиф Мохамед Ал Мидфа, извршни директор „Експо центра".

 

Како је истакао Мохамед Абаси, директор дигиталне компаније „Ал Ромаизан“, пројекат израде златног бицикла трајао је око шест месеци, а у тиму је учествовало 20 људи.

Златни бицикл није експонат и већ је доступан на тржишту у Дубаију.

РТС

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести