ОВО ЈЕ САСТОЈАК ЗА САВРШЕНО ПОХОВАНО МЕСО Месо је и сочно и хрскаво
15.06.2025.
22:09
22:20
Коментари (0)
Поховано месо је савршен предлог за ручак, али само ако је укусно и сочно
Поховано бело месо, без обзира да ли су шницле или штапићи, вероватно су једно од најомиљенијих јела, које можете да направите код куће.
Уколико волите да једете пилетину, сазнајте и који је то један тајни састојак за укусније и сочније бело месо. Наравно, уколико се похује, сви волимо када је пох хрскав и укусан.
Уколико не желите да погрешите са похом и желите да буде савршен, један тајни састојак ће вам помоћи да не оманете. У питању је мајонез. Употребите све састојке као и иначе, само уместо јаја искористите овај намаз.