ПРЕДСТАВЉАМО ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ Покрајинска листа „ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ – ВОЈВОДИНА МОРА ДРУГАЧИЈЕ” Прва на листи је Татјана Табачки

Покрајинску изборну листу “Чедомир Јовановић - Војводина мора другачије” подржало је 4.560 грађана. Од 90 кандидата десет их је из  Сомбора (11,1 одсто), по девет из Врбаса и Зрењанини ( по 10 одсто) и само петоро из Новог Сада. Када је реч о полној структури више од половине кандидата (51,1 одсто), односно њих 46 чине жене, мушкарца је 44 (48, 9 одсто), а од занимања, која су доста шаролика, највише је економиста.
1
Фото: ПИК

Прва на листи је Татјана Табачки која ради у Градској народној библиотеци у Зрењанину, а оснивач је невладине организације „Скаска“. Трећа на листи је Јудита Поповић некадашња је професорка у средњој школи и новинарка. На листи Сомборце предводи службеник Бранко Крстић.  Од Новосађана “највишу позицију”, седмо место на листи,  добила је дипломирани економиста Милица Милутиновић, иза ње су дипл. економиста Тамара Предојевић на 17. месту и струковни економиста Маја Пуповац на 18. док је на 31. адмистративни радник Јована Чоков и на 34. дипл. економиста Нина Вулетић. 

С. К-ч

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести