Батак на клупи Војводине наредне две године

НОВИ САД: Радослав Батак који је завршио ову сезону на клупи ФК Војводине и у наредне две године водиће тим новосасдких црвено-белих.
Promocija u Vossi, a predojevic
Фото: Dnevnik.rs

Наиме, Дневнику је потврђено да је Батак постигао договор са председником клуба Душаном Мијићем и председник Надзорног одбора ФК Војводина Драгославом Вуковићем о будућем ангажману у клубу.

Батак је четврти тренер црвено-белих у овој сезони, пошто су пре њега Вошу с клупе предводили Ненад Лалатовић, Драган Ивановић и Александар Веселиновић.

Батак је рођен Новом Саду 15. августа 1979. године. Фудбалску каријеру почео је у Металцу из Футога, из којег се убрзо преселио у Војводину. За црвено-беле је играо од 1997. до 2003. године, с тим што је као млад фудбалер често био на позајмицама. Потом се преселио у Динамо из Москве (две године), па је носио дресове турских прволигаша Анкараспора (четири сезоне) и Анталијаспора (једна сезона). Пут га је затим одвео у Будву, дрес Могрена носио је две године, а каријеру је завршио у казахстанском Тоболу, 2012. године. У пероду између 2007. и 2011. године Батак је забележио 25 наступао за репрезентацију Црне Горе.

Потом се посветио тренерском послу, радио је на Тајланду, у екипама Бурирам јунајтеда и Сисакета, а сада је постао шеф стручног штаба Војводине.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести