Лалатовић пред Војводину: Имамо само једну жељу...

НИШ: Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић пред меч петог кола плеј-офа Суперлиге са Војводином рекао је да очекује квалитетну утакмицу против ривала којег веома цени.
lalatovic, tanjug jpap
Фото: Tanjug/ J.Pap, arhiva

"Јако ми је жао што нашу публику нисмо обрадовали победом на прошлом мечу у Нишу против Чукаричког. Ми смо је заслужили, али је на тој утакмици било немогуће освојити три бода, поготово после свега што се дешавало у последњих пола сата. Моји играци су дали максимум на том сусрету, али једноставно се није могло. Зато сада желимо да све надокнадимо у дуелу са Војводином и да још једном добром партијом оправдамо своју позицију на табели", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Тренер Нишлија истакао је да очекује добру утакмицу против екипе коју веома поштује.

"Оцекујем квалитетну представу, а нама никаква помоц са стране никада није била потребна. Војводина је екипа коју изузетно респектујем. Имају млад тим, играју растерецено, немају шта да изгубе, пошто нису у незавидној ситуацији. Успели су да уђу у плеј-оф, остварили су циљ и овде це сигурно доци да се надигравају. То је велики клуб у којем са провео лепе тренутке у тренерској каријери. Уз сав респект према њима, ми имамо само једну жељу у недељу, а то је да освојимо нова три бода и да се онда окренемо следећој утакмици против Напретка. А после тога нам долази меч сезоне са Партизаном у којем ћемо јурити нови историјски резултат и први пласман Радничког у финале Купа", истако је он.

Нишки тим је на три кола пре краја краја већ остварио најбољи резултат у историји у домацем првенству, пошто је обезбедио друго место и статус вицешампиона Србије, а Лалатовић је још једном честитао својим играчима на феноменалној сезони.

"Раднички никада у историји није завршио сезону на другом месту, а историја овог клуба је велика, а ето са овом сјајном генерацијом је то успео. Ми овај резултат не бисмо остварили да нисмо имали велику подршку са свих страна. Пре свега од управе клуба која нам је омогуцила да размишљамо само о фудбалу, јер су сви наши захтеви према руководству испуњавани у дан, а не треба заборавити и наше навијаче, као и новинаре који прате Раднички", закључио је Лалатовић.

Утакмица између Радничког и Војводине игра се у недељу од 18 сати на Чаиру.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести