Милошевић: Против Јавора у Ивањици са 11 нових играча

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред заостали меч са Јавором у Суперлиги, рекао је да ће сутра у Ивањици извести потпуни нови тим у односу на дерби.
milosevic, tanjug
Фото: Tanjug/D.Kujundžić, arhiva

"Немамо много проблема са повредама. Одлучили смо после тренинга да ротирамо неке ствари, тако ће сутра у Ивањици изаћи 11 нових играча. Присиљени смо да направимо промене у тиму, надам се да то неће утицати на оно што треба да урадимо", рекао је Милошевић на конференцији у СЦ Телеоптик.

Он је рекао да његов тим сутра очекује тешко гостовање.

"Чека нас тешка утакмица. Ивањица је традиционално неугодан противник, не само нама него свим екипама. Терен је мало мањих размера. Изузетно поштујем колегу Бонџулића. Гледао сам неколики мечева и то је екипа која може да направи проблем уколико им то дозволите".

Милошевић је рекао да Бибрас Натхо сигурно неће путовати у Ивањицу и објаснио о каквој повреди је реч.

"Није велики проблем, на сву срећу. Незгодан је ударац био".

Милошевић је истакао да и меч са Јавором долази после велике потрошње играча у мечевима против АЗ Алкмара и Црвене звезде.

"Потрудићемо да екипу припемимо што боље. Надамо се да ће нови стартери донети нову енергију".

На новинарску констатацију, да ће сутра у Ивањици да слави један клуб у којем је један Милошевић, да ли отац или син, тренер црно-белих се усагласио.

"То је вероватно занимљиво свима. Не бих волео да се ставља акценат претерано на то. Он (Никола Милошевић прим.аут) има свој пут и бори се сам за себе. Са друге стране, ја већ шест месеци имам свој пакао", рекао је Милошевић и осврнуо се и на препород Сејдубе Суме.

"Најбитније да се Сума осећа делом екипе, да није тако не бисмо нашли заједнички језик. Све је ово његова заслуга, показао је вољу и жељу. Моје одлуке зависе само од играча".

Милошевић је упитан и да прокоментарише прекршај у 68. минута вечитог дербија и прекршај Владимира Стојковића, на шта је одговорио да није погледао снимак спорне ситуације и да неће да коментарише суђење, као што није ни до сада радио.

Меч између фудбалера Јавора и Партизана игра се сутра 17 сати у Ивањици.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести