Здјелар остаје у Партизану: Гол у финалу Купа? Феноменално..

СУРДУЛИЦА: Фудбалер Партизана и стелац одлучујућег гола у финалу Купа Србије против Младости из Лучана, Саша Здјелар, описао је тренутак када се уписује у листу стрелаца као прелеп и феноменалан и захвалио се навијачима на подршци у Сурдулици.
zdjelar, fk partizan
Фото: Saša Zdjelar, foto: FK Partizan

Партизан је синоћ савладао Младости 2:1 и трећи пут заредом освојио Куп Србије, а Здјеларов гол у 62. минуту је преломио резултат на страну клуба из Хумске.

"Како се може описати гол у финалу Купа Србије и којим речима осим прелепо и феноменално. Знали смо да неће бити нимало лако са екипом Младости и зато смо од првог тренутка играли нападачки и са сталним претњама по њихов гол. Наша победа и конкретно мој гол, као и Марков су голови целе екипе и свима бих честитао на овој победи", рекао је Здјелар за клупски сајт.

Према његовим речима, без обзира на далек пут до Сурдулице, саиграчи и он су се захваљујући присуству својих навијача осећали као да играју код куће.
"Захвалио бих се навијачима на феноменалној атмосфери коју су направили у Сурдулици, где смо се заиста осећали као код куће уз захвалност за пут који су прешли од својих домова до стадиона, а који није мали", изјавио је Здјелар.

Освајач златне медаље са омладинском репрезентацијом Србије на Новом Зеланду синоћ је одиграо последњу утакмицу као позајмљени фудбалер Олимпијакоса, али је генерални директор Партизана Милоша Вазура потврдио за Спортски журнал да су црно-бели договорили откуп уговора у износу од пола милиона евра.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести