ЈОШ ЈЕДНОМ СЈАЈАН ЈОКИЋ Изједначио рекорд каријере! Ипак трипл-дабл није био довољан за победу (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера доживели су пораз у трећој утакмици првог издања НБА купа, упркос феноменалном учинку Николе Јокића.
1
Фото: Printscreen TWITTER

Српски центар је доминирао и у сва три кључна статистичка сегмента на утакмици против Њу Орлеанса је био најбољи појединац оба тима.

Пеликанси су победили Нагетсе резултатом 115:110.

Јокић је у игри провео 36 минута и за то време је Денвер био бољи од противника за пет поена. Постигао је 26 поена уз чак 18 асистенција и 16 скокова, али лошије прво полувреме коштало је тим из Колорада победе у овом мечу.

Са оваквим учинком изједначио је лични рекорд када је реч о броју асистенција на једној утакмици, пошто је 18 додавања за кош имао 28. децембра 2020. године на мечу против Хјустона.

Прва деоница је завршена резултатом 36:28 за Њу Орлеанс, а на полувремену је тај тим водио резултатом 69:53. Денвер је успео да се врати у игру, али тај заостатак је био превелик.

Српски кошаркаш је шутирао, за њега некарактеристично велики број тројки, а погодио је само један шут са дистанце из осам покушаја, док је меч завршио са укупно 10 погођених од 20 шутева.

Кристијан Браун је као резервни играч пружио солидну подршку са 25 поена и девет скокова, док је у победичком тиму најефикаснији био Зајон Вилијамсон са 26 поена. Јонас Валанчијунас је додао 22, а Брендон Инграм 21 поен.

Денвер и Њу Орлеанс сада у новом такмичењу у НБА имају иидентичан учинак од две победе и једног пораза.

Курир.рс

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести