Мелоун: Водим дијалог са Игором Кокошковим

МИНЕАПОЛИС: Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелоун рекао је да разговара са селектором Србије Игором Кокошковим, али да још увек ништа није званично договорено у вези сарадње са КСС.
meloun, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/David Zalubowski)

КСС је пре неколико дана објавио је да ће Мелоун бити део стручног штаба кошаркашке репрезентације Србије на предстојећем олимпијском квалификационом турниру, који се у јуну одржава у Београду.

"Водим дијалог са Игором Кокошковим. Имали смо сјајне конверзације. Још ништа није званично договорено, али то је нешто за шта сам дефинитивно заинтересован. Наставићу да разговарам са Игором и Кошаркашким савезом Србије о томе. Ако постигнем договор, то ће бити сјајно и биће једна одлична прилика," рекао је Мелоун дописнику РТС-а из Сједињених Америчких Држава.

Мелоун је на питање РТС додао и да разговори које води са Савезом немају никакве везе са Николом Јокићем и да не може да говори у Николино име, као и да не зна да ли ће Јокић играти или не.

"Моји разговори са Игором су стриктно између нас двојице и не желим да додајем никакав притисак на Николу. То је последња ствар коју бих хтео да урадим", закључио је Мелоун.

Српски кошаркаш Никола Јокић упитан је о свом наступу на квалификацијама у јуну и ангажману Мелоуна.

"Па ја не знам. Не знам ни за тренера, не знам ни за мене... Фокусирам се сада још на ову сезону, још је остало 39-40 утакмица. Пуно је то, стварно. Нема одговора за сада", рекао је Јокић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести