НЕБОЈША ЧОВИЋ: Све време смо транспарентни, одајем признање Партизану

Небојша Човић био је један од учесника "Копаоник бизнис форума", где је у склопу панела који се бавио улогом спорта у привреди и друштву говорио о начину финансирања кошаркашког клуба Црвена звезда, али је у том обраћању похвалио и вечитог ривала.
1
Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/bs

Први човек кошаркашког клуба Црвене звезде је говорио о траснапрентности и финансирању клубова, где је истакао да се у табору црвено-белих транспарентност финансија никада није доводила у питање.

„Ми смо увек до последњег динара били транспарентни. Није тачно да смо тек сад изашли са тачним приходима и расходима, ми смо све време транспарентни“, истакао је Небојша Човић.

Поменуо је Човић и порески дуг Црвене звезде који је актуелна тема.

„Тачно је да Црвена звезда дугује око милион евра за порез, с тим што имамо са пореском управом неке ствари да израчунамо“, закључио је Човић.

Први човек клуба са Малог Калемегдана је имао и речи хвале за вечитог ривала, нешто што нисмо имали прилике да чујемо у прошлости.

„Одајем признање Партизану, свака им част, што су се у време короне одлучили да пређу у Арену“. Свака част на томе“, рекао је Човић.

(Спорт клуб)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести