СРПСКИ ТРЕНЕР ГРМИ НАКОН ПОРАЗА ТОРОНТА ОД ЛЕЈКЕРСА Ово што се дешава овде током целе сезоне је комплетно с**ње! (ВИДЕО)

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су после преокрета Торонто Рапторсе 132:131, а сам меч обележила су слободна бацања суђена домаћем тиму.
1
Фото: Tanjug (AP Photo/Alex Brandon)

Наиме, Лејкерси су погодили 28 од укупно 36 слободних бацања, док је Торонто извео свега 14 и убацио 13. После меча, разлога за незадовољство су имали гости који су одиграли одличан меч, али су на крају поражени. Пресудиле су бројне "сумњиве" судијске одлуке, на које је указао и тренер Торонта, Дарко Рајаковић после меча.

Српски тренер је био поприлично бесан због дешавања на паркету.

- Како је могуће да Скоти Барнс који је Ол стар калибар кошаркаш у лиги, и који увек "пробија" и покушава да дође до обруча без флопинга и без изнуђивања фаула, како то да он добије два слободна бацања за читав меч? Како је то могуће? Како ћеш ми то објаснити? Ако Лејкерси треба да победе дајте им победу. Нећемо ни да се појавимо. Ово вечерас није било фер. Ово није први пут Барнс ће бити Ол-стар, заштитно лице лиге. Ово што се дешава овде током целе сезоне је комплетно с**ње! - беснео је Рајаковић и наставио:

- Нема објашњења. Они су се појавили, погледали и видели шта су желели да виде. Не желе да чују шта имамо да кажемо, не желе да чују играче. Они не желе да нас заштите. Имали су 23 бацања у четвртој четвртини-. О чему причамо? Како можемо да играмо?

(Дневник, Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести