ЧЕТВРТФИНАЛЕ ПЛЕЈ–ОФА: Одбојкаши Војводине са Карађорђем, Суботичани против шампиона

Одбојкаши Војводине играће са Карађорђем из Тополе на почетку плеј–офа, у четвртфиналу, док ће се Спартак из Суботице састати са Партизаном.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Новосађани ће са пете позиције ући у завршницу домаћег првенства, а први дуел одиграће у среду (27. марта) на гостовању, да би у суботу (30. март) у Спенсу дочекали Карађорђе. Евентуална мајсторица на програму је 2. априла.

Суботички Спартак је у последњем колу лигашког дела остварио важну победу од 3:0 над Таковом из Горњег Милановца и као шестопласирани у четвртфиналу плеј–офа састаће се са браниоцем титуле, београдским Партизаном, који је трећи на табели. Утакмице су у истом термину.

Раднички ће се за полуфинале борити са Младим радником из Пожаревца, а преостало је да лидер Црвена звезда сазна име ривала – да ли ће то бити Таково, које је на осмом месту на табели, последњем које води у плеј-оф, а то ће бити одлучено после дуела Партизан – Јединство Стара Пазова у ком ће тим из Горњег Милановца навијати за црно–беле, како Старопазовчани не би направили изненађење и преузели им осмо место.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести