Копитић, коректор Војводине: Можемо боље у реваншу против Шпанаца у ЦЕВ купу

Нису имали одбојкаши Војводине прави одговор на игру Рио Дуеро Сорије и максималним резултатом изгубили су прву утакмицу шеснаестине финала ЦЕВ купа у малој сали Спенса.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Јачи отпор изабраници Марка Наранчића пружили су у прва два сета, али у неизвесним завршницама нису истрајали. Шпанска екипа је сада била боља, а Новосађанима преостаје да се припреме добро за реванш који је у среду у Шпанији од 20 часова.

– Дали смо све од себе. Најбитније је да смо показали да можемо да играмо с њима. У неким тренуцима је наша жеља била можда мања него што је требало, а они су били агресивнији и борбенији, што се и види по резултату – рекао је коректор црвено-белих Бранко Копитић.

Овај пораз није утицао на оптимизам Војводине за реванш, који је очекује у среду.

– Надам се, као и сви остали, да ћемо тамо пружити бољу игру како бисмо прошли даље – поручио је Копитић.

Истог мишљења је и шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић.

– Као што смо изгубили у Новом Саду, верујем да тамо можемо да победимо, јер су момци видели да могу да играју са овим тимом. Шпанци су заслужено тријумфовали. Били су бољи, поготово у сервису, а ми нисмо успевали да их удаљимо од мреже. У првом сету смо и доста грешили. Играју толико брзо, а када имају идеалан пријем ми нисмо могли на те ситуације да се адаптирамо – осврнуо се Наранчић на први сусрет са Рио Дуеро Соријом.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести