Одбојкаши Војводине дочекују Црвену везду у другом сусрету полуфинала плеј-офа

Полуфиналну серију плеј-офа с Црвеном звездом, одбојкаши Војводине НС семе започели су на најбољи могући начин, максималном победом(3:0), а данас имају шансу да удвостриче предност и да дођу на корак до пласмана у ново финале.
Odbojkasi Vojvodine
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Црвено-бели су још једном искористили предност домаћег терена, а томе се надају и данас, односно да Спенс остане неосвојива тврђава за све екипе из државе.

Нема еуфорије у саставу шампиона, сви су свесни да је пут до титуле дуг и да нема места размишљању унапред, зато је сваки наредни сусрет најбитнији и тако ће приступити новом окршају с највећим ривалом.

„Изузетно сам задовољан како смо играли у првом мечу, тако треба да изгледа Војводина и тако да се бори против ривала, ко год да је с друге стране мреже. Драго ми је да смо показали све квалитете, наравно било је добрих страна, мање оних лоших. У другом сету смо мало стали и тада се видело колико Звезда може да постане опасна за кратко време. На томе учимо, а очекујем да ће нас данас још више подржати публика и да ћемо уз њу играти још боље. Неће бити лако, ривал има добру екипу, али треба да искористимо предност домаћег терена“, изјавио је спортски директор Слободан Бошкан.

Шеф стручног штаба Неџад Османкач истакао је да очекује другачију утакмицу од оне прве.

„Имамо разна искуства у другим сусретима серија, Звезда ће бити опаснија, тражиће своју шансу, али верујем да ћемо бити спремни. Ривал је за свако уважавање, а на нама је да покажемо оно најбоље. Анализирали смо први меч, видели смо где постоји могућност да напредујемо и надам се да ћемо то показати на терену. Много нам значи подршка навијача, па их овом приликом позивам да дођу у још већем броју. Термин је добар, прилика је да сви уживају у доброј спортској представи. Сигуран сам да ће момци показати још већу енергију и још бољу игру“, рекао је  Османкач.


Поново награде за навијаче

Поред бесплатног улаза, Одбојкашки клуб Војводина НС семе мисли на навијаче и присталице клуба па је за данас обезбедио нове награде уз помоћ својих пртнера, спонзора и пријатеља.

Компанија Технојунион некоме из публике поклониће бицикл, компанија Јунит дрес Војводине, а клуб Ђардино ручак или вечеру за двоје.


Либеро Никола Пековић поручио је да ће се екипа једнако борити као и у првој утакмици.

„Противник је атрактиван и добар, такође, ово је полуфинале и зато мотива у таквом мечу и моменту не сме да мањка. Сигуран сам да ћемо се поново беспоштедно борити и да ће то донети жељени резултат. Не бих да ме неко погрешно схвати, да звучим препотентно, Звезду максимално уважавамо, али верујем да смо квалитетнији и то треба да покажемо на терену“, закључио је Пековић.

М. Ристић

Данашњи програм

Полуфинале

Војводина НС семе – Црвена звезда     (18) (1:0)

Нови Пазар – Спартак (С)                       (18) (прва утакмица)

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести