ОК ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ Машуловић прва ласта

Како незванично сазнајемо, одбојкаш Немања Машуловић (23, 205 цм), средњи блокер репрезентације Србије, данас би требало да постане члан Војводине НС семе.
Vojvodina NS seme/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

После три сезоне проведене у Црвеној звезди, годинама уназад највећем ривалу Новосађана, Машуловић је, по изворима из клуба, прихватио да потпише двогодишњи уговор са најтрофејнијим српским одбојкашким колективом.

Нападачке и блокерске способности момка рођеног у Нишу, који је каријеру градио и у Младом раднику, нису промакле стручном штабу и челницима новодсадског клуба, који ће његовим евентуалним довођењем попунити празнину након одласка Мирка Радевића. Машуловић је на припремама сениорске репрезентације за наступ у Лиги нација, а деби у нацоналном тиму  би могао да има баш у Новом Саду, 31. маја, у мечу против Јапана.

После извесног доласка Машуловића, очекује се да актуелн и шампион ускоро доведе још двојицу врхунских играча - дизача и примача сервиса.По завршетку првенства из клуба је најављено да је у новој сезони, поред домаћих трофеја, циљ пласман у Лигу шампиона.Како сада ствари стоје, прави се екипа за жељени пласман.      

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести