Мировић честитао рукометашима на постигнутом успеху

НОВИ САД: Председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, примли су данас руководство и играче Рукометног клуба ''Војводина'', поводом оствареног успеха тог клуба, наводи се у саопштењу Покрајинске владе.
mirovic, rukometasi, pokrajinska vlada
Фото: Покрајинска влада

Осврнувши се на успех војвођанских рукометаша у освајању пете узастопне титуле првака Супер лиге Србије, Мировић је истакао да им заправо честита на борбености, срчаности и на начину на који су представљали свој клуб и свој град.

„Ниједан колективни спорт, осим одбојке, у протеклих више деценија новосадској историји спорта, није успео да из године у годину буде најбољи", рекао је Мировић додавши да конкуренција није занемарљива у овом спорту.

Мировић је истакао и значај спортске хале на Сланој бари, у чијем је оснивању и сам учествовао, те да га посебно радује чињеница да је овај спортски објекат у функцији спортских потенцијала, наводи се у саопштењу.

Председник Рукометног клуба ''Војводина'' Милан Ђукић захвалио се на пријему, подсетивши на досадашње резултате и том приликом најавио и сигурно учешће војвођанских рукометаша у СЕХА лиги.

Председнику Мировићу је овом приликом уручена захвалница за велику подршку и допринос Рукометном клубу „Војводина“.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести