Хилари Клинтон: Императив је да Трампа пошаљемо у пензију

БЕРЛИН:  Бивша америчка државна секретарка Хилари Клинтон резервисана је према Бернију Сандерсу, али најављује подршку сваком председничком кандидату кога буду номиновале демократе, преноси АП.
klinton-hilari foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

У новом документарцу "Хилари", бивша америчка државна секретарка описује Бернија Сандерса као особу коју нико не воли и не жели да ради са њим.

Свог некадашњег супарника у борби за демократску номинацију 2016. године, а кога је у том надметању победила, да би потом изгубила председничке изборе од Трампа, Клинтонова је описала речима које су изазвале лавину коментара.

Ипак, Хилари Клинтон је данас на Берлинском филмском фестивалу, где промовише 4-часовни документарни филм "Хилари", а који ће премијерно бити приказан у марту, изјавила да је највећи приоритет да се на овогодишњим председничким изборима, 3. новембра, победи Доналд Трамп.

"Сачекаћу да видим кога ће номиновати Демократска странка, али подржаћу номинованог кандидата и немојте да се изненадите када кажем да је императив да се садашњи председник пошаље у пензију", изјавила је Хилари Клинтон.

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести